Home
   
   
 

Over BRS

BRS - Beurs Rapportage Service B.V.

BRS is opgericht in 1992 en biedt sindsdien zowel nationaal als internationaal een breed scala van diensten en producten aan. Deze diensten, voor zowel beurs- en congresorganisatoren als voor exposanten, variëren van bezoekersregistratie en -onderzoek, follow-up en databasebeheer, beursrendementsonderzoeken, traffic generator concepten en loyaliteitsprogramma’s tot consultancy activiteiten met betrekking tot de B&T(Beurzen & Tentoonstellingen) branche.

BRS staat bij haar klanten bekend als een meedenkende, flexibele en innovatieve onderneming met wie het prettig samenwerken is. Kwaliteit, betrouwbaarheid, bereikbaarheid en de integratie van onze diensten in de uwe, staan bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat u zich kunt focussen op uw core business, zonder dat u omkijken heeft naar de registratie activiteiten met alle bijbehorende zaken. Daarom nemen wij u dit uit handen.

Om flexibiliteit te waarborgen bieden onze systemen ruime mogelijkheden ten aanzien van uw eisen en wensen. De iin eigen huis ontwikkelde geautomatiseerde systemen, die informatie snel en efficiënt verwerken, zijn mede hierom snel aan te passen.

 
BRS NEDERLAND  |  POIRTERSLAAN 26  |  5611 LB EINDHOVEN  |  T. 040-2 433 553  |  F. 040-2 455 895  |  E. INFO@BRSNEDERLAND.NL
Preferred supplier van brancheorganisatie